След дългата ваканция - ДГ Синчец
Меню Затваряне

След дългата ваканция

След дългата ваканция, дойде и така чаканият от всички – първи учебен ден! Децата от група Цветчета поздравиха останалите деца от градината с песни и стихотворения. Двора на детската градина се огласи от детски смях и с танци, и с игри се отбеляза началото на новата учебна година.
Децата от група Цветчета всеки ден са готови за нови знания. Развиват своите умения да работят с най-различни материали. Всички обичат да правят фигурки от пластилин, да режат и лепят, да рисуват с боички и моливчета. По този начин те сътворяват прекрасни изделия, които красят нашата изложбена дъска.
В последните топли дни в гр.“ Цветчета“ се проведе есенно тържество. С много настроение, танци и радостни емоции премина празникът. Неочаквано при децата дойде и самата есен. Тя беше много доволна, защото децата й показаха колко много песни и стихотворения знаят. Голямото очакване на Дядо Коледа също настъпи. С весели песнички и танци премина празникът! Доволен, Дядо Коледа отвори големия чувал и раздаде на децата от гр.“ Цветчета“ дългоочакваните подаръци!!!